Reviews

Door de jaren heen hebben we met heel veel mensen gevlogen. Hierbij een greep van onze positieve berichten die wij hebben ontvangen.

Erik    

Op 3 april 2022 een mooie ballonvaart gemaakt! Met 13 personen in de mand, was gezellig. Leuke uitleg door de piloot. En man, wat een hoop vrijwilligers zijn er actief om een vaart mogelijk te maken. Fantastisch. En een gezellige champagne borrel na de vlucht. Wij hebben genoten

Lieke    

We hebben genoten van deze unieke ervaring. Dit was een kerstcadeau van mijn man en ik vond het helemaal niks. Wat een vergissing, nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Groetjes Lieke

Mathilde    

De vaart was fantastisch, je hebt van tevoren geen idee hoe mooi het hoog in de lucht is. De begeleiding was heel behulpzaam en klantvriendelijk! Ik kan het iedereen aanraden.

Wim    

Vooral de correcte houding van de crew, naar ons, de medevaarders, de omstanders en niet te vergeten de boze boer alwaar we geland zijn. Ook daar werd keurig netjes mee gesproken.

Walter    

Heel gezellig, goede uitleg en lekker laagdrempelig. Ze weten wat ze aan het doen zijn.

Willem    

We hebben een hele mooie ballonvaart gemaakt met een professionele club. Vriendelijke mensen met gevoel voor humor. Unieke ervaring met een vlekkeloze vaart. Chapeau!

Gonnie    

Wat een geweldige ervaring. Een prachtige vaart. Alles super goed geregeld van begin tot eind. Ik beveel Mijnballonvaart zeker aan! Bedankt!

 

Mijnballonvaart.be is uw ballonvaart specialist voor gans België


Bekijk ons aanbod