Over ons

Welkom bij Mijnballonvaart.be, uw ballonvaartbedrijf voor gans België! Een ballonvaart is een unieke ervaring, een belevenis die u nooit meer vergeet. Wij zorgen voor een optimale belevenis in de lucht. Wij vinden het leuk om uw vragen te beantwoorden, en u zo voor te bereiden op uw ballontocht. Ons doel is om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij voeren al uw wensen uit en verzorgen zo voor u een unieke vaart. Wilt u graag boven uw eigen woonplaats varen? Heeft u voorkeur voor een speciale datum? Een ballonvaart met familie of vrienden? Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Waarom u het beste voor Mijnballonvaart.be kunt kiezen

•  U bent speciaal voor ons, omdat u ons ingeschakeld heeft om een onvergetelijke ballonvaart te bezorgen.
•  Bij ons draait het om uw wensen die wij vertalen naar een unieke ballonvaart.
•  Veilige vaart, al onze piloten en materiaal voldoen aan de strengste eisen.
•  Scherpe en nette totaalprijzen. Bij ons zijn er geen verborgen kosten.
•  Een leuke en persoonlijke ballonvaart waarbij u al uw vragen kunt stellen.
•  Wij werken met lokale piloten.
•  Wij bieden cadeaubonnen en leuke cadeau pakketjes aan om de vaart nog specialer te maken.
•  Wij communiceren direct met u.

Voor de vaart

U kunt alle vragen aan ons stellen want wij houden persoonlijk contact met u. Onze medewerkers bereiden u zo goed mogelijk voor op uw avontuur! Het is onze passie om samen met u het avontuur te beleven.

De ballonvaart

Behalve ons team op kantoor beschikken wij over een groot team piloten en crew. Zij zorgen er voor dat uw ballonvaart echt een onvergetelijke belevenis wordt van het begin tot het einde. Voor de ballon de lucht in gaat zal de piloot u alles vertellen over wat u te wachten staat. U mag natuurlijk een handje helpen bij de opbouw en na de landing weer met het opruimen van de ballon waarbij onze deskundige crew u zal begeleiden.

Contact opnemen

Informeer daarom snel naar de mogelijkheden door een ballonvaart te boeken. Via deze pagina kunt u niet alleen boeken, u kunt ook informatie vragen over ballonvaren of over een specifieke ballonvaart. U kunt ook via e-mail boeken: info@mijnballonvaart.be, of telefonisch contact met ons opnemen.

 

Mijnballonvaart.be is uw ballonvaart specialist voor gans België


Bekijk ons aanbod