Ballonvaart Westhoek

Mooie Vlaamse landschappen, historische steden, lieflijke dorpen kenmerken de Westhoek in Vlaanderen. De WesthoekĀ heeft een gevarieerd landschap. Zo vind u hier beboste heuvelruggen die worden afgewisseld door polders, landbouwgebieden en uitgestrekte duingebieden. Dwars door dit landschap stroomt de rivier de IJzer. U bent dus niet snel uitgekekenĀ als u een ballonvaart maakt in Westhoek. Maak een ballonvaart door deze regio en maak kennis met het mooie landschap en de authentieke Vlaamse dorpjes.

Historische stadjes Westhoek

In de Westhoek zijn historische stadjes zoals Ieper, Poperinge, Veurne en Diksmuide. En ziet u tussen het groene vlakke landschap kleine, idyllische dorpjes. Ā De Westhoek is een afwisselend gebied. Kortom, de Westhoek is een uitermate geschikte regio om een ballonvaart te maken!

Luchtballon boven de Westhoek

Wist u dat het programma van ballonvaren uit meerdere elementen bestaat? Voordat we de lucht in gaan beginnen we met het voorbereiden van de luchtballon. Samen tuigen we de ballon op en krijgt u de nodige veiligheidsinstructies. Vervolgens gaan we de lucht in. Tijdens de ballonvaart kunnen zij u voorzien van de nodige informatie over de omgeving. En kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de Westhoek. Na het ballonvaren sluiten we de ballonvaart gezamenlijk af door de luchtballon op te ruimen en een drankje met elkaar te drinken. Ook krijgt u een leuk presentje om mee naar huis te nemen als herinnering.

Lokale ballonvaarder Westhoek

Wij bieden ballonvaarten aan in Belgiƫ en Nederland. Elke regio (Oostende, Brugge, Midwest, Zuid-West-Vlaanderen, Gent, Vlaamse Ardennen, Waasland, Antwerpen, Rivierenland, Oost-Brabant, Kempen, Limburg) heeft zijn eigen piloten die alles weten over de omgeving. Zij zorgen voor een prachtige ballonvaarten.

Boek uw ballonvaart in de Westhoek

Enthousiast? Boek gemakkelijk een ballonvaart via het geplande vaarten overzicht. Wilt u een privƩvaart of staat uw regio er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op dan helpen wij u met het plannen van de gewenste ballonvaart. U kunt uw wensen mailen naar info@mijnballonvaart.be of bel 035/009579.

 

Mijnballonvaart.be is uw ballonvaart specialist voor gans Belgiƫ


Bekijk ons aanbod